На кафи код кнегиње Љубице - Путовање у историју кроз исповест владарке обновљене Србије

Представа се неће одржавати у наредном периоду!

Монодрама "На кафи код кнегиње Љубице" изводи се у аутентичном амбијенту велике диванхане Конака кнегиње Љубице.

Кроз животну исповест кнегиње Љубице Обреновић, посетиоци на упечатљив начин могу упознати прву владарку обновљене Србије, чути чињенице о најзначајнијим догађајима из времена кнеза Милоша Обреновића, сазнати детаље из њиховог брачног живота, кнежевим неверствима и другим занимљивостима из приватног живота.

Аутор текста монодраме и сценарија је Наташа Поповска, виши кустос Музеја града Београда.

Монодраму изводи:
Наташа Поповска

Информације за посетиоце
Монодрама "На кафи код кнегиње Љубице" на српском језику одржава се у Конаку кнегиње Љубице у два редовна термина: сваког петка у 17 часова и сваке суботе у 11 часова. Представа траје 60 минута, а у Конак је неопходно доћи најмање 10 минута пре њеног почетка. Број места је ограничен на 35 по термину. Представа се препоручује особама старијим од 10 година. Није дозвољено симултано превођење током трајања монодраме.

Улазнице се, по цени од 400 динара, могу купити на благајни Конака кнегиње Љубице и у Туристичком информативном центру у Кнез Михаиловој 56.

Резервације карата су могуће искључиво за групе веће од десет уз обавезно авансно плаћање.

Mонодрама се изводи и на енглеском језику и траје 45 минута. Цена улазнице је 700 динара. Извођење је могуће за групе од најмање 10 особа и искључиво ван радног времена Конака кнегиње Љубице. Tермин је неопходно унапред договорити на тел. 011 263 82 64, 060 500 51 36 или на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Спонзори

Grand kafa150BOSILJCIC

Конак кнегиње Љубице

Кнеза Симе Марковића 8, Београд
011 263 82 64
Fax: 011 3283 504
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Погледајте страницу Конака кнегиње Љубице